LAKSA CINTA MAK SANGAT HEAVEN

Balik kampung duk rumah mak. Mak mesti tahu kan favourite kita. Pagi ni mak buat laksa. Sungguh heaven sekali. 30 tahun hidup, kemana ceruk rantau dan wilayah aku jejaki, masih tiada yang setandingnya

Bukan fasal adunan kasih sayang dan berkat sahaja, tapi laksa mak cukup rasa, lemak , masin manis segala. Laksa kuah lemak putih (versi Kelantan) mak perfect bagi aku. Hari ni tak jamah nasi. Dari brunch , lunch dan tea time memang jamah laksa sahaja. Laksa cinta mak

Saje je nak tayang kat korang. Bukan nak jemput pun. Korang semua duk jauh nun di sana , kan. Lagi pun laksa dah nak habis. Selamat menonton


snap gambar time laksa dah nak habis, laksam pun ada
snap gambar time laksa dah nak habis, laksam pun ada

kuah laksa paling win
Kuah laksa paling win

ulaman
Ulaman

Last minit punya photoshoot, ada yang tak lengkap dalam ulaman tu seperti timun dan bunga kantan. Yang penting ada sambal dan belacan tu. Terangkat

sedia untuk di makan
Sedia untuk dimakan

laksa yang sedang dirobek
Laksa yang sedang dirobek

enak dimakan bersama Coconut (shake) King
Enak dimakan bersama Coconut (shake) King

Previous
Next Post »

6 comments

Write comments
Inani Hazwani
AUTHOR
20 October, 2015 delete

Adudu. Feveret ni laksa. Sedapnyaaa. Ada pulak coconut shake. Pehhhh . Makan tak pandang kiri kanan dah. Haha

Reply
avatar
paridah
AUTHOR
20 October, 2015 delete

SEDAP SGT NAMPAKNYA TU TERINGIN NK RASA...

Reply
avatar
anajingga
AUTHOR
20 October, 2015 delete

wow, memei nampak pekat kuahnya nizam :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
20 October, 2015 delete

Laksa atau laksam yang buat dia win..kuahnya..hehe..

Reply
avatar
iffah hussin
AUTHOR
21 October, 2015 delete

Nampak sedap... Laksam my fav nakkkk

Reply
avatar
irra yyan
AUTHOR
24 October, 2015 delete

Kalau balik kampung, cakap je nak makan, memang mak buat...eheee bestnyer... Mak mentua kita pon pandai buat..ore kelate

Reply
avatar