25 October 2015

Baru sudah berbengkel dan berkursus sepanjang minggu lepas. Otak ni dah loaded. Tepu. Dah la terpaksa kena dengar mak  membebel kat aku lagi. Arghhh tensionnya. Kerja banyak , hujung-hujung tahun ni banyak hal nak kena siap. Kena key-in data, markah segala. Tangan ada dua je. Masa ada 24 jam. Otak ada satu. Kadang-kadang bangun pagi pun terasa penat lagi. Mujur ada vivix dan dapat reward vitalea semalam untuk boost energy

Blogwalking pun jarang sudah. Mana yang belum sempat-sempat saya tersinggah dan berbalas kunjung tu minta bersabar ya. Jangan serik jangan segan jenguk blog kita yang sekadar di tepian ni. Sambil-sambil jenguk promosi shaklee dan jangan malu-malu nak whatsapp untuk order ye. Save nombor ni 013 976 1627

Closing sales hujung penutup bulan pun dah hampir sangat. Minggu depan budak-budak exam , lepas tu ada program lagi dan lagi. Ni tengah cuba sedaya upaya hadapi dengan senyuman. Senyuman sangat haa

Sebelum tu kita bagi teaser dulu , tempat terjah terbaharu kita pergi ni. Tempat biasa-biasa je untuk lepas hajat anak yang lama nak main kolam tu haa. Walaupun aku yang terlebih excited nak berendam. Kolam best. Ala-ala bersambung dengan laut gitu. Air kolam macam datang dari air laut. Wahh heavennya. Nanti sambung di entri seterusnya ye. Tapi tak pasti la bila muncul entrinya. Korang alert je la, selalu-selalu la masuk sini, hehe


syoknya berendam
syoknya berendam

6 comments:

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

Monthly Top Commentators

backlinks

ping blog Backlink - OhDunia.my

FREQUENTERS

Popular Posts

Blog Archive

PALS

G+

BLOGGERS SEPERJUANGAN