02 September 2015

NUTRIEN asas untuk badan kita PROTEIN , AIR , LEMAK & KARBOHIDRAT..
PROTEIN - jika diambil dengan seimbang, badan kita dapat berfungsi secara optimum.
Badan kita memerlukan protein kerana ia membekalkan tenaga, pembentukan hormon, antibodi, enzim dan tisu..PROTEIN turut memastikan tahap asid-alkali yang seimbang di dalam badan...

Keperluan supplement PROTEIN adalah penting untuk :-

1. Pertumbuhan
2. Metabolisma (otot)
3. Metabolisma (pencernaan)
4. Menstabilkan paras gula (dalam darah) & insulin


PROTEIN TERBAIK PILIHAN DAN KESAYANGAN JUTAAN RAKYAT MALAYSIA TENTUNYA  PROTEIN KACANG ESP..!

Ada ribuan kisah chinta ESP , bukan cinta dongeng , bukan cinta qaisy & laila , bukan sekadar cinta 200%..  malah lebih dari itu apabila cinta ESP memberi kesan lebih baik untuk sihat-sihat dan turut menambah nilai untuk ramai orang... kisah cinta ini tidak berbayar ( larat ke kitorang nak bayar beribu-ribu orang hanya untuk buat testimoni ), tidak disogok wang, tak ada kontrak jadi duta , tak ada kepentingan , tak masuk TV & akhbar... ini perkongsian kisah cinta IKHLAS mereka.... 

Mari baca kisah CHINTA ESP :-


Puan Siti Zawiyah - perut kenyang , kaki pecah2 dah licin  & kulit kurang berminyak lagi

TESTIMONI ESP
TESTIMONI ESP


Noraimi Syazwani - pulih gastrik & lebih bertenaga

TESTIMONI ESP
TESTIMONI ESP


 Nurfadilah Suardi - lebih bertenaga , susu badan banyak & pekat , strechmark hilang.. kulit anak pun sama terkesan putih , gebu & channtekk..

TESTIMONI ESP
TESTIMONI ESP


 Siera Haiyi - berbaloi beli , susu badan meriah , ramping , lengkap penyusuan anak selama 2 tahun , bertenaga , parut jerawat hilang , kulit cerah
TESTIMONI ESP
TESTIMONI ESP


 Nursimatun MdYusof - bersahur dengan ESP - kenyang sehingga waktu berbuka 

TESTIMONI ESP
TESTIMONI ESP


Nadia Muba - rambut kurang gugur , baby cantik , cerah , gebu

TESTIMONI ESP
TESTIMONI ESP

Aneng Hitchies - membantu seorang wanita tua ( penghuni pusat asuhan ) lebih sihat sudah boleh menggerakkan tangan ,...
membantu alahan teruk semasa mengandung , tidur lena disisi suami

TESTIMONI ESP
TESTIMONI ESP


Hana Hit Mohigil - superwoman surirumah & berkerjaya- sangat sangat membantu menambah ENERGY , membantu masalah mata

TESTIMONI ESP
TESTIMONI ESP


 Jie Mas - ganti nasi
TESTIMONI ESP
TESTIMONI ESP


 Bai Zura & Sara Maya - susu badan meriah , tiada lagi stretch mark

TESTIMONI ESP
TESTIMONI ESP

Syaza Nur - kulit muka moist , tona kulit sekata , buat masker 

TESTIMONI ESP
TESTIMONI ESP


Normala Ramli - stress kerja , blood pressure kembali normal dengan ESP

TESTIMONI ESP
TSTIMONI ESP



Inilah sebahagian kisah cinta ESP rakyat Malaysia... Super Infiniti KREDIT untuk grup nutrisi , mamafaiz dan seluruh penyumbang kisah cinta ESP dalam kalangan rakan-rakan sekeluarga besar nutrisi...




FENOMENA ESP



FENOMENA ESP
FENOMENA ESP

FENOMENA ESP
FENOMENA ESP

FENOMENA ESP
FENOMENA ESP



FENOMENA ESP
FENOMENA ESP

Ni semalam punya cerita. Barang panas sepanjang zaman, sampai kehabisan stok untuk seketika di kota kinabalu. Mujurlah bulan september ni boleh dapat ESP murah dan PERCUMA

Siapa nak, bagitahu saya, kita kawtim, while stock last...!!!! BEST DEAL!!


Allah Maha Penyembuh


Be with us..
NZ World Kingdom
Founder & Director

Info Lanjut : -
FB : Muhammad Nizam
sms/whatsapp : 013 976 1627


5 comments:

  1. Wahh feedback semua terbaik :D

    ReplyDelete
  2. erk...nak tengok komen nonymous..tak de pulak...ehehehe..apapun tajuk ni jer nak komen cengitu

    ReplyDelete

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

Monthly Top Commentators

backlinks

ping blog Backlink - OhDunia.my

FREQUENTERS

Popular Posts

Blog Archive

PALS

G+

BLOGGERS SEPERJUANGAN