bahejabella: APA YANG WANITA SELALU LETAK DALAM HANDBAG

APA YANG WANITA SELALU LETAK DALAM HANDBAG

/
12 Comments
September 25, 2015

APA WANITA LETAK DALAM HANDBAG

Perempuan ni kadang-kadang complicated. Kalau boleh peti sejuk , mesin basuh , baldi, carpet dan tilam pun nak diletaknya dalam handbag. Kalau polis buat road block minta tunjuk lesen , mahunya 2 jam duk cari lesen dalam handbag 

yang ni siap termos dan garfu plastik pun ada
yang ni siap termos dan garfu plastik pun ada

kasut pun boleh
Kasut pun boleh

sediakan payung sebelum hujan
Sediakan payung sebelum hujan

segala macam mak nenek ada , kalau tikus masuk pun sesat
Segala macam mak nenek ada , kalau tikus masuk pun sesat


Ok, sebelum hangpa bagi komen, kasi can aku lari dulu



You may also like

12 comments:

  1. lari lari lekaih.. ramai nak ligan ni.. hahaha..
    definitely dalam bag CT xkan ada payung termos n sudu garfu sgala bagai..
    not that sistematik jugak but not too bersepah =) hehehe..

    ReplyDelete
  2. heheh..biasa dh ade ank takde la bnda merepek ni..pampers msti ada dlm..huhu

    ReplyDelete
  3. jgn bubuh semua dlm beg tangan. kalau kena ragut semuanya hilang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau boleh tok laki pun nak bubuh dalam tu..haha

      Delete
  4. hebatkan semua ada... dah tu Encik Suami lengang kangkung jer... macam mana tu ... he he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboihh sentap... tu tertinggal satu... novel 10 bijik harus ade dalam beg...

      Delete
  5. Hehehe...bagi wanita yang sudah berkahwin..ada juga tolong simpankan barang suami..hehe..

    ReplyDelete
  6. Hahahaha. Macam macam ada. Makin besar beg, makin banyak barang dia letak. Hipotesis :p

    ReplyDelete
  7. memang la... kalau boleh satu apartment nak letak termasuk sekali dengan mall, tetapi apakan daya tak larat nak usung. Kalu yang jenih hak tak jumpa lesen tu kena mula belajar sistem 5S... baru tersusun rapi... :P

    ReplyDelete
  8. amboiiii...x letak lerr kasut dlm beg....nnti kotor la beg..hahaha

    ReplyDelete