APA YANG WANITA SELALU LETAK DALAM HANDBAG

APA WANITA LETAK DALAM HANDBAG

Perempuan ni kadang-kadang complicated. Kalau boleh peti sejuk , mesin basuh , baldi, carpet dan tilam pun nak diletaknya dalam handbag. Kalau polis buat road block minta tunjuk lesen , mahunya 2 jam duk cari lesen dalam handbag 

yang ni siap termos dan garfu plastik pun ada
yang ni siap termos dan garfu plastik pun ada

kasut pun boleh
Kasut pun boleh

sediakan payung sebelum hujan
Sediakan payung sebelum hujan

segala macam mak nenek ada , kalau tikus masuk pun sesat
Segala macam mak nenek ada , kalau tikus masuk pun sesat


Ok, sebelum hangpa bagi komen, kasi can aku lari dulu

Previous
Next Post »

12 comments

Write comments
26 September, 2015 delete

lari lari lekaih.. ramai nak ligan ni.. hahaha..
definitely dalam bag CT xkan ada payung termos n sudu garfu sgala bagai..
not that sistematik jugak but not too bersepah =) hehehe..

Reply
avatar
26 September, 2015 delete

heheh..biasa dh ade ank takde la bnda merepek ni..pampers msti ada dlm..huhu

Reply
avatar
Abam Kie
AUTHOR
26 September, 2015 delete

jgn bubuh semua dlm beg tangan. kalau kena ragut semuanya hilang...

Reply
avatar
iffah hussin
AUTHOR
26 September, 2015 delete

hebatkan semua ada... dah tu Encik Suami lengang kangkung jer... macam mana tu ... he he he

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
27 September, 2015 delete

Hehehe...bagi wanita yang sudah berkahwin..ada juga tolong simpankan barang suami..hehe..

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
28 September, 2015 delete

Hahahaha. Macam macam ada. Makin besar beg, makin banyak barang dia letak. Hipotesis :p

Reply
avatar
28 September, 2015 delete

Tersangat la banyak hehe

Reply
avatar
yangbaik
AUTHOR
28 September, 2015 delete

memang la... kalau boleh satu apartment nak letak termasuk sekali dengan mall, tetapi apakan daya tak larat nak usung. Kalu yang jenih hak tak jumpa lesen tu kena mula belajar sistem 5S... baru tersusun rapi... :P

Reply
avatar
28 September, 2015 delete

amboiiii...x letak lerr kasut dlm beg....nnti kotor la beg..hahaha

Reply
avatar
29 September, 2015 delete

kalau boleh tok laki pun nak bubuh dalam tu..haha

Reply
avatar
29 September, 2015 delete

amboihh sentap... tu tertinggal satu... novel 10 bijik harus ade dalam beg...

Reply
avatar
29 September, 2015 delete

satu apartment... haha

Reply
avatar