6 CARA MINUM VIVIX

VARIASI BANCUHAN VIVIX

Ha jangan tak tahu, bukan ESP sahaja yang boleh digabung meletupkan dengan bermacam-macam resipi. Buat ice blend , campur ais krim la, nestum la , campur oren la , milo la, buat resipi pie biskut daging la. Macam-macam. Tapi yang seeloknya minum esp kosong sahaja. Cadangan resipi tu hanya untuk sesekali menghilangkan mungkin rasa jemu

Haa , vivix pun boleh divariasikan tau. Boleh di resipikan dan minum dalam banyak gaya.  antaranya yang aku buat sendiri dan dua gambar dari master ni. 6 cara minum vivix


teguk sahaja
teguk sahaja

vivix campur jus mangga pran
vivix campur jus mangga pran
 lazat tak terkata

vivix campur jus oren peel fresh
vivix campur jus oren peel fresh

vivix campur dalam vanilla cinch shake
vivix campur dalam vanilla cinch shake

vivix campur collagen powder
vivix campur collagen
 ni antara gambar legend yang tersebar. Kredit gambar dari master herny

satu jug besar vivix
satu jug besar vivix

 buat satu jug besar vivix. Sesuai untuk jamuan dan dihidangkan keada tetamu. Tambahlah air sedikit. Sukat lah mengikut kesesuaian. Ni gambar kredit kepada master Laila. Depa buat buka puasa tu satu keluarga

jom order vivix dengan saya , harga sentiasa istimewa
jom order vivix dengan saya , harga sentiasa istimewa



Allah Maha Penyembuh


Be with us..

INFO LANJUT :-

NZ World Kingdom
Founder & Director
FB : Muhammad Nizam

HOTLINE  : 013 9761627
alluana35@gmail.com
Previous
Next Post »

6 comments

Write comments
20 September, 2015 delete

Hahaha...sebenarnya tak tahu pun apa tu vivix..br tahu nie...hehehe

Reply
avatar
iffah hussin
AUTHOR
20 September, 2015 delete

apa rasanye tu sedap ker?

Reply
avatar
20 September, 2015 delete

Dari Blog Mialiana
Jom singgah blog : Nurfuzie.com
Jom singgah entry ni: TOP ENTRY Minggu Ketiga September 2015

Reply
avatar
Amanda Suria
AUTHOR
21 September, 2015 delete

Wah menarik ni..tp harga dia tu..ermmm...especially collagen tuh ha....

Reply
avatar
yaya cendana
AUTHOR
21 September, 2015 delete

terima kasih perkongsian ni..yayac memang suka beli produk2 kesihatan..one day nanti yayac boleh buat macam ni..ehehehe

Reply
avatar