bahejabella: PERISAI DI RUMAH TERBUKA

PERISAI DI RUMAH TERBUKA

/
1 Comments
August 01, 2015

PERISAI DI RUMAH TERBUKA

Pasca hari raya macam biasa la , banyak nau jemput-jemputan rumah terbuka , kenduri kendara. Yang jauh yang dekat , tak menang tangan nak memenuhi semua. Ada yang kenduri resepsi nikah kahwin dan ada yang majlis makan-makan selepas raya , tanda kesyukuran, rezeki lebih jamu orang ramai. Ok la tu kan. Semoga yang menjemput dimurahkan dan dilapangkan rezeki oleh Allah. Terima kasih ya semua

Tengah hari tadi pun ada jemputan rumah terbuka raya oleh seorang sahabat/pelanggan tetap dan setia. Ya, tetap dan setia lagi mesra. Akak ni juga salah seorang ahli pasukan saya,  NZ World Kingdom yang banyak order dan buat sales

Kalau tak pergi tak boleh gak kan , kena jaga network tu. Kalau pergi kena makan-makan kolesterol terlebih (alasan). Mana mahu tinggal tapai pulut , ketupat palas , sate , rendang semua tu. Haruslah telan semua. Haha

Jadi , untuk perisai dan pendinding yang mujarab, kena la ambik ni dulu sebelum beropen house. Baru la kurang sikit rasa bersalah nak hadiri jemputan rumah terbuka. Selain PHYTOCOL yang berfungsi menghalang/blok terus kolesterol jahat, menda alah ni juga bertindak untuk menyerap kolesterol yang tidak diingini selain berbajet lebih murah. Jangan tak tau , ia juga membantu mengurangkan nafsu mentekedarah sebelum makan tu

Ni dia menda alah serap kolesterol yang bajet rendah tu :

serap kolesterol bajet rendah
Serap kolesterol bajet rendah





Allah Maha Memberi Sembuh


Bernutrisi dan konsultasi percuma dengan saya

Muhammad Nizam Yusof
Founder & Director : NZ World Kingdom

SMS / WHATSAPP 013 976 1627
Emeil ; alluana35@gmail.com
FB : Muhammad Nizam


You may also like

1 comment:

  1. Moga manfaat berpanjangan dapat dinikmati..syukur..

    ReplyDelete