12 August 2015

Jangan tak tau , rangkaian shaklee dimintai seluruh pelosok dunia, seantero Malaya dan segenap lapisan masyarakat termasuk lah kaki pukul

Kali ini seorang blogger kaki pukul yang cukup terkenal dalam kalangan team kbba , blogger senior yang menggelarkan dirinya "kak long kawasan". Bunyi nickname tu macam seriau menyeramkan je kan, tapi akak ni baik hati. Buat tawaran baik punya untuk dapatkan pencuci serbaguna basic h yang berbaloi, murah dan jimat itu , terus bersetuju nak beli. Haa macam tu lah baru geng, kan

Tengok tu perjalanan dan cabaran semasa deal dengan kak long kawasan ni

BILA KAKI PUKUL MAHU BELI PENCUCI
BILA KAKI PUKUL MAHU BELI PENCUCI

bila dah sampai
bila dah sampai , good servis katanya

BASIC H , PENCUCI SERBAGUNA TERBAIK

Basic H ni si pencuci serbaguna. Nama pun dah serbaguna , maka serbaguna dan pelbagai juga la kegunaannya. Testimoni paling epik ialah mampu mencuci kasut sekolah anak-anak tanpa perlu menyental dan memberus sekuat hati


BASIC H
BASIC H

cuci kasut
cuci kasut

cuci pinggan mangkuk ,kuali tanpa perlu menyental
cuci pinggan mangkuk ,kuali tanpa perlu menyental
KREDIT TESTIMONI kepada rakan-rakan penyumbang testimoni dalam kalangan keluarga besar shaklee


Untuk lebih penjimatan dan keuntungan , kita digalakkan untuk beli terus satu set get clean yang turut mengandungi basic h ini. Set get clean termasuklah dishwash dan laundry ini sangat digemari oleh oprah winfrey dan telah di reviewkan dalam rancangan popularnya, oprah winfrey talkshow

oprah's favourite things
oprah's favourite things

BACA : SELEBRITI DAN SHAKLEE

Terima kasih kak dila (kak long kawasan) kerana sudi membeli dengan saya. Saya jual ye. Jom jalan-jalan blog beliau http://www.saidila.com/  . Akak ni jual simkad prabayar murah tau (ONEXOX). Jom cuba. Berbaloi-baloi

http://www.saidila.com/
http://www.saidila.com/

Tu header blog dia , tagline kami hampir sama. Bahagia-bahagia je. Tapi kita punya tagline ada dalam tweet tun mahathir. Hehe

http://www.bahejabella.com/
http://www.bahejabella.com/





Bernutrisi dan konsultasi percuma ?


Muhammad Nizam Yusof
Founder & Director : NZ World Kingdom

INFO LANJUT :-


SMS / WHATSAPP 013 976 1627
Emeil ; alluana35@gmail.com
FB : Muhammad Nizam

5 comments:

  1. Wow! terrrbaik Cikgu Nizam. Pencuci ni boleh mapohkan tikus tak Cikgu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni pun kaklong kawasan gak ni....

      tikus? tak jumoa lagi testimoni... try boleh la bagi dia minum ...haha

      Delete
  2. HEH..HEH..WANITA HARI INI TU...

    ReplyDelete
  3. Kaklong rupanya..hihihi bagus gak pencuci tu ye..leh bersih mencuci..

    ReplyDelete
  4. Amboii hehehe kak long kawasan plak dah

    ReplyDelete

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN