04 July 2015

detox dengan vivix
detox dengan vivix

Tuuu dia detoks ekstrem geng shaklee chinese. Gambar ni dah viral sebeanrnya. Diorang ni punya skill percubaan dan keyakinan memang betul betul dahsyat!! 14 HARI SAHAJA!! Ni harus minum setengah atau suku botol sekali minum. Kalau aku , memang sayang la nak minum banyak-banyak sekaligus , ambik satu sudu teh je setiap malam

Masa mula-mula telan vivix , memang ada sikit-sikit healing crisis ( krisis penyembuhan ), tapi semuanya under control. Alhamdulillah kembali cergas selepas sakit-sakit sendi sebelum usia, tulang tulang , urat urat belikat setelah sekian lama meninggalkan dunia squasy dan tennis

Anda nak cuba vivix , pastikan dapat nasihat yang betul ye!! Deal eksklusif & konsultasi percuma aku hanya untuk rakan-rakan pelanggan saya sahaja ya

Tak cuba tak tahu kan




Allah Maha Penyembuh


Be with us..
NZ World Kingdom
Founder & Director


INFO LANJUT :-

FB : Muhammad Nizam

sms/whatsapp : 013-976-1627
emeil : alluana35@gmail.com

4 comments:

  1. orang cina memang suka minum vivix ni banyak2..yang penting kena minum air masak banyak..kalau tak tak ada guna juga..

    ReplyDelete
  2. wahh daebak. nampak betul kesannya! alhamdulillah

    ReplyDelete

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN