bahejabella: BAHEJABELLA.COM KINI KEMBALI 100% MESRA SEO

BAHEJABELLA.COM KINI KEMBALI 100% MESRA SEO

/
9 Comments
July 03, 2015
Mula-mula terjebak dengan blog , tak tahu apa-apa pun. Main tulis syok sendiri. Pengikut pun 4 - 5 kerat sahaja. Kita ni bukan expert sangat. Sekian lama dengan template asal, nak tukar template baru ni pun berpeluh tengkuk dua hari. Walaupun simple je sebenarnya. Sedikit demi sedikit bertatih dan belajar. Sekarang pun masih belajar. Terima kasih la semua yang membantu

Alkisah sebelum join exchange feed group , statistik mesra seo bahejabella.blogspot.com (ketika itu) hanya 68%. Sampai la kena buat coding bagai , baru la mencecah 100%. Pernah sekali template ni rosak , statistik menjunam lagi. Lepas tukar domain dot com, sekali lagi peratus jatuh sampai 58%. Masuk coding pun tak mampu nak cecah 100%. Dah la kita ni anti matematik dan numbers. Matematik SPM pun yang hado. Sekarang kena main coding pulak. Berpinar-pinar mata nak mengadap semua tu. Dia duk main tang tu jugak , 90% , 93% , sekali naik 100% lepas tu turun 93% semula

Setelah berhempas pulas perah otak akhirnya , kini bahejabella.com kembali mencapai statistik mesra seo 100%


bahejabella.com
bahejabella.com



You may also like

9 comments:

  1. Wah, macam mana buat tu? ajar lah.. kita baru beberapa % jee..

    ReplyDelete
  2. wahhh, tahniah :)
    saya langsung tak tahu hal2 SEO ni.. hehe.
    baru nak blaja..

    ReplyDelete
  3. tahniah.. macam ner nak bagi cukup 100 tu...

    ReplyDelete
  4. ish xfaham langsung ni...tapi tahniah mesra seo.

    ReplyDelete
  5. Tahniah abg nizam. Awesome. Ajar saya sekali Boleh?

    ReplyDelete
  6. Tahniah... NIzam, Blog dah mesra SEO

    ReplyDelete