22 June 2015


Anak bila dah besar sikit mula la nak berdikari kan. Nak buat itu nak buat ini semua sendiri. Kalau boleh , kalau kaki sampai kat pedal minyak dan brek , kereta pun nak di pandu agaknya. Dia belum tahu godaaan dunia luar yang penuh pancarobba sekarang. Minta dia dijauhkanlah dari fitnah-fitnah dunia yang fana ini

Alkisah minggu lepas abuya keluar meniaga , baheja tak nak ikut , nak duduk rumah dengan mak cik dia yang baru datang dari Penang. Agaknya dahaga sangat atau tak jumpa cari mak cik dia masa tu , baheja pergi buat susu sendiri. Ermm selalu juga dia cuba-cuba buat air sendiri dan main penapis air tu. Tapi kali ni malang tidak berbau , terkna air panas. fuhh tak tahu lah macam mana keadaan dia masa tu . Harus meraung kan



tangan terkena air panas
kesan parut tangan terkena air panas



mujur ada herbal blend
mujur ada herbal blend

MUJUR ADA HERBAL BLEND

Akibatnya, empat lima hari juga dia tak mahu pergi taska. Time-time macam ni la duk cari stok herbal blend  kat rumah. Mujur ada lagi. Alhamdulillah , kesan terkena air panas dan parut cepat pulih. Allah Maha Menyembuh. Dan semalam baru dia nak masuk taska semula. rancak benor bercerita dengan cikgu fasal tanga dia tu


buku rekod taska
buku rekod taska

CIRI DAN FUNGSI RINGKAS HERBAL BLEND MULTI PURPOSE

  • Diperbuat dari sumber tumbuhan dan alami
  • Selamat dan semulajadi
  • Tidak mengandungi paraben dan kimia berbahaya
  • Untuk disapu ruam-ruam badan , tangan terutamanya anak-anak
  • Gatal-gatal (saya dapat repeat order dari kawan-kawan yang ada masalah ini)
  • Hilangkan parut ( campak , calar , luka )
  • Tumit rekah, retak seribu , In sya Allah membantu melicinkan tumit kaki anda
  • Pengganti losyen harian berkimia
  • Sesuai untuk seisi keluarga
  • Membantu mengawal simptom awal ekzema





Allah Maha Penyembuh


Be with us..
NZ World Kingdom
Founder & Director


INFO LANJUT :-

FB : Muhammad Nizam

sms/whatsapp : 013-976-1627
emeil : alluana35@gmail.com


6 comments:

  1. ok tak kesan herbal blend tu? .. harap pulih.. kalau x nanti kurang belanja hantaran eh..eh..haha

    ReplyDelete
  2. semoga cepat hilang kesan parut tu..

    ReplyDelete
  3. masha ALLAH ngeri kalo kena air panas. naseb baiklah ada ubat. alhamdulillah...

    ReplyDelete
  4. aduduu....sakitnya tengok....hurmmm

    ReplyDelete

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN