05 April 2015

Pendek je entri ni... sekadar untuk menjawab soalan sarcasm  dari bakal sahabat customer saya...bila sembang-sembang, pm pm tu , macam biasalah ada macam-macam soalan yang terkeluar yer dakk... hehehe... contohnya :-

Soalan sembang: ehh tak bahaya ke telan suplimen banyak-banyak..?

Jawapan sembang : ehh mahunya tak bahaya...siapa kata tak bahaya ?? BAHAYA laa... kalau awak telan semangkuk , sebaldi sebasin suplimen , memang la BAHAYA... !!!! silap haribulan boleh bawa MAUT!!.

minta dijauhkan laaa.. Na'uzubillahi min zaalik...

*********************************************************************************

Macam-macam soalan bakal-bakal sahabat customer .. Alhamdulillah setakat ni boleh layan lagi dengan tenang ( sangat laaa ).. 

Jangan risau ye sahabat , setakat ni takde lagi ejen ( terutamanya rakan-rakan pasukan saya )  yang nak cadang suruh makan sebaldi suplimen... kita cadang ikut keperluan , ikut dos-dos tertentu.. bukan main tembak jer...  buat apa-apa pun dalam kehidupan , kalau berlebihan , terover memanglah mendatangkan mudhorat.. kannnnn...Air masak pun kami cadang minum 3 liter je sehari...  kalau awak telan 5 jug sehari , sekaligus pulak tu... ermmmm memang laaa boleh bawa padah.. sengaja cari pasalll la tu... kann.. heh he he...




Allah Maha Penyembuh


Be with us..

INFO LANJUT :-

NZ World Kingdom
Founder & Director
FB : Muhammad Nizam

11 comments:

  1. apa-apa ubat pun kalau over dose, sama macam air.Kebanjiran dan boleh merosakkan kesihatan.

    ReplyDelete
  2. Bahaya kepada poket terutamanya..hehe

    ReplyDelete
  3. join this site :D
    saya suplmen apa pun takut nak telan >_< .

    ReplyDelete
  4. Suplimen ni mmg bagus dan perlu utk menampung kesihatan tubuh badan.. tapi klu terlebih suplimen, jadi terlebih supply. Bukan terlebih sihat, takut jadi penyakit pulak nanti.. :D

    ReplyDelete
  5. ambil la supliment dengan sukatan yang betul :)

    ReplyDelete
  6. supplement perlu diambil ikut sukatan yang ditetapkan ya nizam.

    ReplyDelete
  7. benar arz... haha.. rasanya semua orang tahu.. saja ja nak melayan soalan2 cust.. hehe

    ReplyDelete

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN

backlinks

ping blog Backlink - OhDunia.my

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

tinggalkan jejakmu