16 March 2015

Siapa Tak Sayang Anak Oiiiiiiii




Haritu adik naurah salsabeela  kena macam ni kat pipi , nangis semalaman ...
jiwa mak ayah mana yang tak runtun... tidur comfirm tak cukup la...simptom awal ekzema ke elergik ke tak tau nak habaq... kat badan pun ade sikit... bonda dia cepat-cepat ajak pegi klinik... dapatlah obatnya..

Tapi... belum sempat obat digunakan dengan meriahnya... aku bagi sapu kat adik krim HERBAL BLEND - ramuan alami...  bancuh susu pun mix dgn MEAL SHAKES sekali...


tu dia HERBAL BLEND yang masyhur tu... apa yang penting , TIADA KIMIA , TIADA PARABEN & sekalian bahan yang berbahaya.. SELAMAT untuk bayi , pengganti LOSYEN..


Alhamdulillah.. simptom mende alah macam ni surut dan tak sempat merebak parah.. syukur

Allah jua Maha Menyembuh...



CADANGAN NUTRISI :- 

SET LENGKAP EKZEMA



ibu ibu , ayah ayah boleh cuba set cadangan untuk anak-anak jika terkena simptom ekzema atau elergik tu.. 

1- MEALSHAKES :- Multivitamin , protein & serat yang baik untuk meningkatkan antibodi.. Memulihkan luka dan proses penggantian sel baharu yang lebih sihat.

2- HERBAL BLEND - Kekalkan kelembapan kulit. Sari tumbuhan yang moist.. Sapuan di kawasan yang terkena ekzema.. Sesuai untuk ekzema kering atau kasar,,

3- BASIC H... Pembersih & pencuci serbaguna yang tidak mengandungi asid.. Bertindak mengering & merawat ekzema...  

boleh add-on OMEGA GUARD juga..

kredit testimoni : Puan Khadeejah Hasmad





INFO LANJUT :-
SMS / WHATSAPP 013 976 1627

FB : Muhammad Nizam

Best Deal
Best Consultation & FREE

0 comments:

Post a Comment

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN

backlinks

ping blog Backlink - OhDunia.my

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

tinggalkan jejakmu