bahejabella: 8 GOLONGAN YANG PERLUKAN TEH EKSKLUSIF BURJ ALKHALIFAH

8 GOLONGAN YANG PERLUKAN TEH EKSKLUSIF BURJ ALKHALIFAH

/
0 Comments
March 21, 2015
Pukul 12 malam lebih, anak-anak tidur dah... Ni la kaedahnya nak kena masuk ofis... buat ober-taim... nampak paket kecik tapi berbisa beri tenaga segera... ofis sendiri-sendiri jer... ofis bergerak & fleksibel.. kadang-kadang ofis kat dapur, kadang-kadang depan TV , kadang2 atas sofa sambil meniarap... kadang2 dalam kereta... Takpe la kan , sementara ada tenaga yang Allah kurniakan , masa ni la pulun habis.. (nanti ada la yang komen timbal balas dlm fb " ingatlah mati wahai manusia , jangan kejar dunia" ).. hehe... aku nak timbal balas status gitu nanti panjang pulak cerita , boleh hilang fokus , nanti try buat satu entri bab tu ok ,, ni nak citer bab teh burj al khalifah , alaaa bangunan tertinggi dunia tu.. saja aku bagi title teh burj alkhalifah kerana ke eksklusifannya.. he he... ( alamakkk , dunia lagi...  dunia dunia.. heh he)


nama sebenar : CINCH ENERGY TEA MIX

campuran utama TEH HIJAU , TEH MERAH & TEH PUTIH

bukan saje-saje nak iklan duk main sebut tambah "bertenaga/energy" gitu-gitu je (tapi hampeh),,
teh magika ni memang sungguh membantu dan menyumbang tenaga nak buat OT time-time macam ni... sekarang segar balik dahh...baikkk punyaaaaa.. hangpa nak try , meh datang rumah , boleh buat satu jug rasa sikit sorang... tapi pastikan jadi FOLLOWER blog ni dulu la ye... he he

jom korek RAHSIA CINCH TEA   yang dah terbongkarrrrrr..!!



8 GOLONGAN YANG SANGAT PERLUKAN TEH EKSKLUSIF BURJ ALKHALIFAH


1- Nurse , Guard , Operator Pengeluaran , Businessman , BLOGGERS  dan semua yang kerja shift malam atau nak buat ober-taim dan yang sewaktu dengannya... CIKGU (macam saya) pun selalu gak kan ober-taim.. hehe

2 - Student nak siapkan assignment tengah2 malam dengan penuh BERKUALITI

3 - Surirumah yang perlukan TENAGA EXTRA

4 - Yang SELALU MENGANTUK ketika memandu (macam saya), yang nak drive jauh-jauh - cinch tea ni  HIGHLY RECOMMENDED...!!! LEVIH BAIK DARI KOPI CAMPURAN!!

5 - Letih ketika BERPUASA - cinch tea up kan metabolisme!! menghalang penghasilan sel lemak yang tidak perlu...!! membantu ibadah puasa berkualiti!! takderr la rasa nak tidur jerr memanjangg... iyerr dak..

6 - Semua yang tengah berkenduri kendara , rewang-rewang , gotong royong setaman , sekampung , sekawasan untuk majlis kahwin atau event2 tertentu yang nak kekalkan tenaga maksima untuk bergotong royong...
( saya orang kampung , suasana rewang2 & gotong royong ni amat dekat di hati saya.. hehe)

7 - Letih SELEPAS LUNCH... yang ni ramaii kan.... jom bertukar dari teh o ais biasa kepada TEH MAGIK yang EKSKLUSIF ini..! bancuh dan minum di rumah , terasa bagai di BURJ ALKHALIFAH , UAE!! wahhhhhh...

8 - NAK DIET?.. cinch tea upkan metabolisme - ade rasa peluh2 sikit terutamanya tang berlipat-lipat tu.. siku , lutut , tengkuk dan sewaktu dengannya... kalau add-on makjun moden ALFALFA lagihh laa AWESOME!!...  kalau add-on PEPPERMINT GINGER pulak terus jadi TEH HALIA MODEN



mai secawannn....



Allah Maha Penyembuh


Be with us..
NZ World Kingdom
Founder & Director

Info Lanjut : -

FB : Muhammad Nizam
sms/whatsapp : 013 976 1627


You may also like

No comments: