29 October 2014

A Father Can Be A Mother Too

Bukan aku nak kata father boleh beranak.... tapi aku boleh cerita jugak bab berpantang... aku pun berpengalaman berpantang ni dan sambut baby sendiri ,, so setakat berpantang tradisional tu , dah biasa buat , pegi jemput dan hantar bidan , bakar tungku , sapu ubat , panggang memanggang makanan orang berpantang , masak air akar kayu , beli nona roguy , ikat barut , kdg2 aku pun turut bertungku & berbarut ni  , duduk atas katil yg ada bara api kat bawah pun pernah , rasa mcm kempis jer... memang bereluh habiss....




mak-mak , ibu-ibu boleh teruskan amalan tradisional yang baik... shaklee sediakan pilihan berpantang moden yang tak kurang terbaik... nutrisi lengkap bukan sahaja kebaikan untuk ibu2 , tapi untuk baby semestinya.

kebanyakan customer aku memang bermula dengan set berpantang moden , dan diorang ni sekaligus akan mendaftar ahli shaklee dengan aku untuk dapat harga yang lebih murah...

antara diorang juga memilih set berpantang moden kerana tidak tahan minum jamu dan sesuatu yang berjamu.


Rangkaian set berpantang gaya moden..?

- BUKAN JAMU
- MUDAH & PRAKTIKAL
- JIMAT MASA
- KESAN OPTIMUM - RIBUAN TESTIMONI
- MAMPU MILIK
- JIMAT - TEMPOH PENGGUNAAN SEHINGGA 3-4 BULAN


PALING PENTING..?

Berpantang gaya moden bukan saja beri manfaat utk IBU semata mata.. tapi ..memberi bukan sedikit MANFAAT untuk IBU & BABY...






Best past is , set berpantang shaklee menjadi pencarian nombor 1 di google , 





ORDER & BERNUTRISI DENGAN SAYA?

PM / WHATSAPP

013 976 1627

Muhammad Nizam Yusof

Fb :-





0 comments:

Post a Comment

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN